Denná Tlač

Kultúra

Do kín prišla Zakázaná túžba, vášnivý film o odvážnej láske

Do kín prišla Zakázaná túžba, vášnivý film o odvážnej láske

Vekový rozdiel spoločnosť vo všeobecnosti vníma ako prekážku v budovaní plnohodnotného vzťahu. A čo ešte, ak je tou staršou z dvojice žena a muž je od nej mladší o celých 15 rokov? Práve o takomto páre rozpráva snímka Zakázaná túžba, ktorá práve teraz vstúpila do slovenských kín.

Hlavnou hrdinkou filmu je Olga (Magdalena Boczarska), úspešná žena s vybudovanou kariérou a postavením, ale aj matka mladej dospelej dcéry. Osud spojí jej cesty s Maxom (Simone Susinna), atraktívnym mladým mužom, ktorý žije naplno a využíva každú chvíľu. Zmysel pre zodpovednosť Olgu varuje pred začínajúcim sa románikom, hanba stojí v ceste vášni a sebakontrola zápasí s túžbou po mladíckej spontánnosti. Max si je istý, že je nová známosť jeho životnou láskou, no nevie, ako prekonať prekážky, ktoré stoja v ceste ich spoločnému bytiu.

Keď navyše vyjdú najavo dlho zamlčiavané tajomstvá, budú musieť obaja milenci pristúpiť k rozhodnutiam, ktoré všetko ešte viac skomplikujú. Nájdu odvahu vrhnúť sa spolu do neznámych vôd za hranicami konvencií?

Za snímkou Zakázaná túžba stojí zohraná tvorivá dvojica – režisér Tomasz Mandes a herec Simone Susinna, ktorí majú na svojom konte úspešnú spoluprácu na snímke 365 dní. Tú videli milióny divákov a diváčok na celom svete a dočkala sa hneď dvoch pokračovaní, v ktorých sa príbeh atraktívnej ženy a sicílskeho gangstra ďalej rozvíjal. Novinka spomínaných tvorcov je takisto plná spaľujúcej vášne, ale aj intenzívneho napätia. Na plátna slovenských kín túto poľskú snímku prináša distribučná spoločnosť Continental film, spoločne so spoločnosťou FOXX MEDIA GROUP.

Informačný servis

Najnovšie Články